KELLENERS SCHILDER EN SPUITWERK

een bedrijf met ervaring


Schilder- en Spuit bedrijf Theo Kelleners is gespecialiseerd in wand en plafond afwerking. Onze opdrachten bestaan voor 75% uit Particulier werk. Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring in nieuwbouw en renovatie werkzaamheden. Daarnaast werk ik veel voor schildersbedrijven die zelf geen spack spuiter in dienst hebben.

Behangen, Schilderen & Afwerking, Stucken & Sierpleister.


Werkzaamheden

WAAROM

Gestart als eenmanszaak


Het kiezen van een schildersbedrijf is niet een beslissing die ondoordacht moet worden genomen. U heeft een schilder nodig die zich kan inleven in de visie van zijn klant. Daarnaast heeft u een schilder nodig die deze visie over kan brengen tot kwaliteit werk, maar het moet gebeuren op uw voorwaarden en uw planning. Dat is precies wat wij willen doen.

Wanneer u kiest voor Theo Kelleners Schilder- en Spuitwerk, zult u de kwaliteit en professionaliteit die uw project verdient ervaren. Of u nu op zoek bent naar binnen- of buiten schilderwerkzaamheden op een residentiële of commerciële locatie, zullen wij ons flexibel aanpassen aan uw tijdsschema en blijven onze diensten handig en responsief.

ERVARING

Wij nemen de kwaliteit van onze voorbereidingswerkzaamheden, voor de daadwerkelijke uitvoering, van onze schilder- en spuitwerk service heel serieus. Wij begrijpen wat een enorme investering een professionele schilder is, en wij zullen precies leveren wat u zoekt. Wij maken gebruik van ervaren schilders met kennis en opleiding die uw verwachtingen zal overtreffen.

Wanneer u kiest voor de ervaren schilders van Theo Kelleners schilder- en spuitwerk, weten wij dat u een team van professionele schilders verwacht om de klus te klaren hoe u het graag wilt. Daarom nemen wij de tijd om samen met u het project te doorlopen en echt te begrijpen wat uw visie en uw behoeften zijn. Professionaliteit is een van onze kernwaarden, en dat is wat ons onderscheidt van onze concurrenten. U moet in staat zijn om in uw huis te wonen, om te werken op uw werkplek en dat weten we. Wij werken wanneer het u het beste uitkomt. Wanneer u met ons een afspraak maakt, kunnen wij rekening houden met uw drukke schema. Wij vragen dan ook begrip te tonen, wanneer het ons niet uitkomt vanwege ons drukke schema.

hoe wij te werk gaan?


Hieronder zie je ons aan het werk op een particuliere locatie